FØR START

En uke før start blir starttidene/flightene oversendt ProShop og du finner din starttid her på hjemmesiden til «Fore Golf» blandt annet under SPILL/FLIGTLISTE FOR PRINT. Sett inn dato og print ut.

Man må melde fra snarest om man er påmeldt men er blitt forhindret fra å delta, eller ikke påmeldt og vil allikevel spille.

 

Opplegget er som følger:

 

Generelt

Frist for påmelding 7 dager før. Det taes da ut flightliste som sendes Pro Shop. Ubrukte flighter kansleres.

 

Unntakene

Dersom man ønsker å melde seg av etter 7 dagers fristen:

Man må selv melde fra til Pro Shop og gå inn å stryke sin egen påmelding på Fore Golf. Unntaksvis kan man melde i fra til en av oss som går inn og stryker påmeldingen.

 

Dersom man ønsker å melde seg på en flight etter 7 dagers fristen:

Man må da selv sørge for å få Tee Time i Pro Shop nærmest mulig siste Fore Flight.  Fore Golf beholder bookede flighter til fredag før spilledag.  Bruk SPILL - Fliggtliste for print-knappen til å finne ledige flighter. Man må så gå inn å melde seg på i Fore Golf med Tee Time.

Unntaksvis kan man melde fra til en av oss som legger inn påmeldingen med Tee Time i Fore Golf. Man må da sørge for markør og få underskrift av vedkommende på score-kortet før levering.

 

Flightliste

Foreløpige flight lister blir lagt ut en uke før spilling.

På spille-dagen skriver turneringsleder ut oppdatert flightliste fra Websiden. Listen kan brukes av turneringsleder til å notere inn poengsum og Stableford poeng.

 

På spilledagen

  • Møt gjerne opp 30 min før første balls starttid.
  • Oppgi din starttid i ProShop og betal som vanlig. Husk å ta med scorekort som dere fyller ut med navn og handicap.
  • Arrangøransvarlig/turneringsleder og vil være på plass for å ta imot 2 euro i startkontingent og informere.
  •  Spillerne i hver flight avtaler hvem som er markør for hvem og bytter scorekort. Markør fører resultat på hvert hull for seg selv og den en er markør for. På hull 19 tar vi «kontorarbeidet», beregner score for hverandre, signerer scorekort og leverer dette til turneringsleder.
  • Vi spiller Stableford med dame- og herreklasse, med premier til de tre beste i hver klasse og etablerer «Order of Merit», hvor de 7 beste rundene inngår.

 

 

NO SHOW

Skal vårt opplegget lykkes må vi være meget presise i forhold til ProShop; ingen «No Show».

Om dine planer endres og du er forhindret en tirsdag hvor du er påmeldt, vennligst slett din bestilling  snarest og  senest 7 dager før. Er det mindre enn 7 dager til spilledato må den enkelte selv ta kontakt med Pro Shop.

Bruk e-post: marmenor@ugolf.eu

Våre sammarbeidspartnere (klikk for kontakt)