<< TILBAKE
NYHETER/INFO
Av: Erik - 20.03.2018
Takk for vĂ¥rsesongen 2018!

80 medlemmer etter kun 3 månders drift viser at  Fore Golf er et populært tiltak, og vi har hatt fine konkurranser og hyggelige avsluttninger på rundene.

Nå er vårsesongen over og vi må se fram mot høstsesongen som starter opp 25. september. Utfordringen for høstsesongen er å sørge for at det er plass til alle som er interessert å spille med Fore Golf. Dette vil interimstyret jobbe for  fram til høsten, og vi håper vi vil lykkes med det. Vi har tidligere meldt at prinsippet om "først til mølla" gjelder. I tillegg har vi prioritert medlemmer framfor "gjestespillere". Til høsten håper vi at vi får plass til alle som ønsker å detla.

Starttider for høsten er av den grunn ennå ikke lagt inn av oss eller meldt til ProShop. Vi har  allerede overbookinger for oktober og november i forhold til tildelte 24 flighter..

Vi vil orientere dere om hvordan vi får til eventuelle løsninger, og håper samtidig på forståelse for hvordan vi forsøker å løse det. Vi vil holde dere orientert gjennom denne spalten på fore.myport.no hvordan dette går.

Takk for mange hyggelige timer våren 2018!

Interimstyret