<< TILBAKE
NYHETER/INFO
Av: Geir - 22.09.2018
Dagens "urolige" situasjon på "våre" golbaner.

Bakgrunn:
Mar Menor og Saurines har ikke signert ny driftsavtale fra 1. juli dette år med eieren, Sareb Bank. GNK har hatt denne driftsavtale de siste årene. GNK sin driftsavtale for de andre 4 banene går ut 1. Juli 2019. Konsekvensen pr.  i dag er at man kan booke tee times som før, men utfordringen er (som vi vet) at man ikke kan tegne medlemskap samlet for alle 6 banene i øyeblikket. Man kan tegne avtale samlet for 4 baner (El Valle , Hacienda  Riquelme, Alhama og La Torre) eller separat for Mar Menor eller  separat for Saurines.

Årsak: 
Sareb Bank i Madrid, som eier, vurderer sine forretningsmuligheter. Om det blir en løsning i høst melder banken at et inngått medlemskap ikke kan påregnes automatisk konvertert til å gjelde de øvrige baner uten merkostnad.

Hva gjør Fore Golf/ hva gjelder?
Våre spilletider og baner er fastlåst for høsten. Det er imidlertid en liten mulighet for å flytte runden 27. november til Mar Menor. Vi har fått avtale for Fore golf sine tirsdagsrunder om en pris på 37€ uansett hvilken bane vi spiller på. Denne avtalen videreføres. Du får rate som eier (59€) om du er medlem på Mar Menor og vil spille en annen bane en annen dag enn tirsdag. Som eier på Mar Menor blir du regnet som eier om du ønsker å tegne medlemskap på GNK sine 4 baner. Du må da fysisk møte opp på en av de banene og tegne medlemskapet. 

For 2019 vil vi i utgangspunktet prøve å få lagt flest mulig runder til Mar Menor, slike vi opprinnelig ønsket. Både på grunn av situasjonen samt at det er vår hjemmebane.

Hva kan den enkelte gjøre som privatperson?
Om og hvordan en tegner medlemskap må den enkelte selv avgjøre. Det kan være smart å avvente situasjonen til du føler du må handle. Kommer du ned i oktober, så vent med å gjøre noe. Om du spiller 70-90% av dine runder på MM bør du tegne medlemskap der. Strategisk og langsiktig bør man ikke kortsiktig nå i høst bruke mer penger enn nødvendig på andre baner så lenge man er opptatt av å sikre verdi på egen boliginvestering. Dersom golfbanen får et dårlig rykte så synker boligverdien. 

Annet nytt:
Vi hadde i går et positivt møte med Food & Beverage Director på Intercontinental Hotel Mar Menor og fikk overlevert personlig ID-kort til alle våre 107 medlemmer. Som tidligere meldt gir kortet 20% rabatt på all drikke i the Clover, alle dager året rundt. Vi får også 20% rabatt på drikke i baren på hull 19 Mar Menor etter endt Fore Golf runde tirsdagene. Du vil få kortet utlevert på treffet etter din første runde nå i høst. Kortet fornyes hvert år i juni. Uansett hvilken bane vi spiller på om tirsdagene drar vi direkte til Puben i ProShopen på Mar Menor for et hyggelig sosialt treff og premieutdeling.

Styret ser fram til mange trivelige golfrunder framover. Vi håper at ting går seg til og alle uromomenter er lagt til side når vi er i gang. Da gjenstår det å ønske hjertelig velkommen til kommende trivelige golfrunder, med første runde tirsdag 25. september.