<< TILBAKE
NYHETER/INFO
Av: Øistein, Geir, Erik - 26.08.2018
Konflikt mellom GNK og Sareb Bank

En kort orientering nå når høstsesongen nærmer seg, med første turnering 25. september på Mar Menor. 

 

Siden forrige medlemsinformasjon har vi blitt kjent med at det er en konflikt mellom GNK og Sareb bank. Vi i Styret har kontakt med administrasjonen på Mar Menor. De opplyser at i skrivende stund er det ikke mulig, som før, å tegne samlet medlemskap for «våre» 6 golfbaner. I øyeblikket må det kjøpes medlemskap adskilt for Mar Menor, Saurines og de fire andre banene. Mar Menor jobber for å beholde ordningen med samlet medlemskap for alle de 6 banene, noe vi i Fore Golf også arbeider for. Har man imidlertid tegnet medlemskap tidligere, f.eks. Årlig, vil dette være gyldig på alle 6 banene. Vår avtale, som Fore Golf Society, blir opprettholdt slik at vi får redusert greenfee til 37euro på spilledagen, uansett bane.

 

Så, for å presisere, om du tegner medlemskap på Mar Menor i dag er Mar Menor eneste banen det omfatter. Det samme gjelder for Saurines. Et medlemskap tegnet på en av GNK banene (EV, LT, HR, Alhama), gjelder bare for disse 4 banene.

 

Slik er det i øyeblikket. Vi i Styret følger opp og håper dette løser seg innen vi kommer i gang. Vi melder så snart vi vet mer.