Skriv inn et nytt innlegg Rette innlegg Slette innlegg Last opp bilder
SKRIV INNLEGG KOMMENTER RETTE SLETTE BILDE
SE KOMMENTARER >>
Innlegg
Av: Wenche Narvesen - 02.04.2023
Mar Menor open på Kongsvingers GK tirsdag 22. august 2023

ForeGolf fikk i gave 4 greenfees til Kongsvinger GK fra to av våre generøse medlemmer, Wenche og Jan Vidar Narvesen. Greenfeebillettene ble trukket blant spilerene i turneringen 14.03.23 og vinnerne ble Eva Westhagen og Roger Storli med 2 billetter hver.

I sammenheng med dette ønsker familien Narvesen å arrangere en turnering, MM open, på Kongsvinger GK tirsdag 22. august i uke 34.  

Spille formen  blir med format Stableford med starttid fra kl. 10.00. Redusert greenfee for Mar Menor medlemmer av ForeGolf er 450.-

Vil du være med - send en melding til Wenche Narvesen på wnarvesen@outlook.com eller sms til mobil nr 9289 5092 innen 01.08.23 .  Premieutdeling vil foregå i golfklubbens restaurant som har alle rettigheter.

Forslag til overnatting:   www.kongsvingergolf.no/overnatting

Håper å se deg på  Kongsvinger

Golfhilsen

Wenche

SE KOMMENTARER >>
Innlegg
Av: Jan Erik Johannessen - 29.03.2023
Når du melder deg på, så pass på

at du tar en ekstra sjekk at påmeldingen din har blitt registrert i systemet.

Vi praktiserer 'først til mølla'. Og holder oss til det.

I  denne sesongen har vi hatt flere tilfeller der noen mener de er påmeldt uten å være på våre lister. Når de så melder seg på igjen, ender de sist. Og kommer ikke med når dagen er fullbooket.

Så dobbeltsjekk med en gang !!

SE KOMMENTARER >>
Innlegg
Av: Anthony Kallevig - 15.02.2023
Slope på MM GR

Dersom rundene våre skal være hcp. tellende må vi bli opplyst om hvilken slope som nå gjelder. Den proshoppen viste til er fra Mai 2021! Den kan ikke benyttes til 9 hulls banen. Har dere fått noe info om en ny Slope?

vh

Tony